ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Οκτωβρίου 2022 06:52

Έργο OPS από Konica Minolta και Ευρωκλινική Αθηνών

Η Konica Minolta και η Ευρωκλινική Αθηνών υλοποίησαν με επιτυχία έργο Διαχείρισης Εκτυπωτικού Εξοπλισμού (Optimized Print Services) σε όλες τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν μελέτης που πραγματοποιήθηκε από την Konica Minolta, ο όμιλος Ευρωκλινικής ανανέωσε τον επαγγελματικό εκτυπωτικό εξοπλισμό γραφείου του με 128 νέα πολυμηχανημάτα bizhub (MFPs) τελευταίας τεχνολογίας.

Η νέα σειρά bizhub i-Series σε συνδυασμό με το αντίστοιχο λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων Ysoft SafeQ, προσφέρει στους χρήστες και στον όμιλο πολλά και χρήσιμα οφέλη. Μερικά από αυτά είναι η ευκολία χρήσης, η άμεση πρόσβαση στις καθημερινές λειτουργίες, η υψηλή ανάλυση εκτύπωσης, η βέλτιστη ποιότητα παραγωγής, καθώς και η δυνατότητα σάρωσης με άμεση αποστολή σε προσωπικό email ή φάκελο, προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντική εξοικονόμηση κόστους. Επιπρόσθετα, η λύση της Konica Minolta παρέχει τη δυνατότητα να οριστούν, κεντρικά, κανόνες χρήσης και πρόσβασης προσφέροντας στην ασφάλεια των δεδομένων του Ομίλου και στη βέλτιστη, οικονομική χρήση του εξοπλισμού. Τέλος, η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία της Konica Minolta μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το συνολικό, περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η σειρά bizhub i-Series έχει λάβει 12 βραβεία BLI από τον οργανισμό Keypoint Intelligence συμπεριλαμβανομένων των βραβείων A3 Line of the Year, Ease of Use, Most Colour Consistent A3 Brand.

Τεύχος 158

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design