ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Σεπτεμβρίου 2022 06:43

Έργο 250.000 ευρώ από την iNFINITUM για τα Nερά Κρήτης

H iNFINITUM ανέλαβε για την εταιρεία Νερά Κρήτης την υλοποίηση έργου ψηφιακού μετασχηματισμού στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Θήβα και στις μονάδες παραγωγής στη Μακεδονία και στο Λουτράκι, ύψους 250.000 ευρώ.

Για τη λύση χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός και λογισμικό των σημαντικότερων κατασκευαστών.

Η υλοποίηση έγινε σε νέο server room στον οποίο εγκαταστάθηκε εξοπλισμός υψηλής διαθεσιμότητας που στηρίζεται σε Dell servers και storage, ενώ το εικονικό περιβάλλον σε VMware. Η λύση αντιγραφής των δεδομένων υλοποιήθηκε με τα εργαλεία της Veeam. Για τον δικτυακό εξοπλισμό χρησιμοποιήθηκαν λύσεις της HPE Aruba, ενώ για την ασύρματη πρόσβαση και την ασφάλεια δικτύου, έγινε χρήση εξοπλισμού της Fortinet. Τέλος, ως Antivirus εγκαταστάθηκε το λογισμικό της ESET.

Με την ολοκλήρωση του έργου εντός Σεπτεμβρίου, η εταιρεία θα επιτύχει εκσυγχρονισμό του εν λόγω εργοστασίου σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις και τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες, καθώς και διασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας και της διαθεσιμότητας των συστημάτων της, βελτιώνοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα τόσο του προσωπικού όσο και των μηχανών παραγωγής της. Τέλος, η προστιθέμενη αξία που προκύπτει από την κεντρική διαχείριση των υποδομών του Data Center, αναμένεται να μειώσει δραστικά το συνολικό κόστος χρήσης των παραπάνω λύσεων, αυξάνοντας ταυτόχρονα και την ασφάλεια από κυβερνοκινδύνους.

Τεύχος 131

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design