ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Μαρτίου 2023 06:59

«Έξυπνος» ψηφιακός βοηθός της LG για κάθε σπίτι

Η LG ανακοίνωσε τον «έξυπνο» ψηφιακό βοηθό, ThinQ AI. Το ThinQ AI βοηθά στη χρήση της τηλεόρασης LG με τον καλύτερο τρόπο, παρέχοντας δυνατότητα χειρισμού του συνδεδεμένου σπιτιού και δυνατότητα εξατομικευμένης ψυχαγωγίας μέσω του φωνητικού βοηθού.

To ThinQ AI διαθέτει Home Dashboard, όπου οι χρήστες ελέγχουν κάθε σύνδεσή τους. Μπορούν να παρακολουθούν και να χειρίζονται τις έξυπνες οικιακές συσκευές απευθείας από την τηλεόραση LG ThinQ AI, χρησιμοποιώντας το εύκολο Home Dashboard και δίνοντας φωνητικές εντολές χωρίς το τηλεχειριστήριο.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Home ή Siri στις Apple συσκευές, για να χειριστούν την «έξυπνη» τηλεόρασή τους εύκολα και με ασφάλεια. Μέσω του ThinQ AI οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν την τηλεόρασή τους, καθώς και να αλλάζουν την ένταση του ήχου. Το σπίτι είναι «στα χέρια τους», αφού μπορούν να διαχειριστούν εύκολα τις έξυπνες συσκευές και να τις κάνουν να δουλεύουν μαζί μέσω φωνητικών εντολών.

Με το ThinQ AI και μέσω του LG Routines, οι χρήστες απλοποιούν την πρωινή και βραδινή τους ρουτίνα, για παράδειγμα, όταν ο χρήστης πει «Good Night», το ThinQ AI σβήνει τα φώτα και το κλιματιστικό και κλειδώνει τις πόρτες.

Το ThinQ AI στην τηλεόραση προσφέρει, επίσης, περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και γνωρίζει τι αρέσει στους χρήστες και τι είναι σημαντικό για αυτούς. Το ThinQ AI διαθέτει Google Assistant , Apple AirPlay 2 και HomeKit. Το Google Assistant βοηθά κατά την παρακολούθηση, αφού οι χρήστες μπορούν να βρουν γρήγορα τις αγαπημένες τους εκπομπές, να λάβουν απαντήσεις σε πράγματα που θέλουν να μάθουν και να χειριστούν εύκολα τις οικιακές συσκευές. Αντίστοιχα, με το AirPlay οι χρήστες επωφελούνται από την εύκολη μετάδοση προγράμματος, την κοινοποίηση και την ενεργοποίηση της λειτουργίας mirroring του αγαπημένου τους περιεχομένου από το iPhone, iPad ή Mac5 στην LG ThinQ AI τηλεόραση. Μπορούν, επιπρόσθετα, να προβάλλουν το περιεχόμενό τους από την εφαρμογή Apple TV και άλλες εφαρμογές βίντεο ή να δουν φωτογραφίες απευθείας στην τηλεόραση.

Ακόμα, τo ThinQ AI βοηθά ώστε να μην χάσουν οι χρήστες το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Στέλνει αθλητικές ειδοποιήσεις σχετικά με την αγαπημένη ομάδα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Μέσω των αθλητικών ειδοποιήσεων οι χρήστες παραμένουν ενήμεροι με βαθμολογίες και αποτελέσματα, ακόμα και όταν παρακολουθούν κάτι άλλο. Ακόμα, με τη βοήθεια των απλών φωνητικών εντολών, οι χρήστες μπορούν να λάβουν προτάσεις για ταινίες, τηλεοπτικές σειρές ή κανάλια με βάση τις συνήθειές τους. Τέλος, το LG ThinQ AI έχει τη δυνατότητα deep learning, ώστε όσο περισσότερο το χρησιμοποιούν οι χρήστες τόσο καλύτερο να γίνεται.

Τεύχος 248

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design