ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Ιουνίου 2022 06:44

Άνοιξε η πλατφόρμα digitalsme.gov.gr

Σε παραγωγική λειτουργία έχει τεθεί η πλατφόρμα digitalsme.gov.gr, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τα Υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Οι ενδιαφερόμενοι για τη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» μπορούν να ξεκινήσουν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους.

Μέσω της πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους μέσω αξιοποίησης νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών (Πρόγραμμα Ι), μέσω υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων, τα οποία καλύπτουν όλο τον κύκλο ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών (Πρόγραμμα ΙΙ) ή μέσω υιοθέτησης σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων τα οποία θα υποστηρίζουν τις διαδικασίες τιμολόγησης, έκδοσης διακίνησης φορολογικών παραστατικών και διενέργειας ηλεκτρονικών πληρωμών (Πρόγραμμα ΙΙΙ).

Τεύχος 98

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design