ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Οκτωβρίου 2022 06:54

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο επιχειρηματικό forum του ΕΒΕΑ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Enterprise Greece και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνει το Επιχειρηματικό Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Κοσόβου, την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00, στο ΕΒΕΑ. Το εν λόγω Forum πραγματοποιείται στο πλαίσιο υποδοχής επιχειρηματικής αποστολής από τον Οργανισμό Kosovo Investment and Enterprise Support Agency (KIESA), με επικεφαλής την Υπουργό Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου του Κοσόβου, κα Rozeta Hajdari.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Επιχειρηματικό Forum με στόχο την ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά του Κοσόβου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών των δύο πλευρών.

Οι επιχειρήσεις από το Κόσοβο που θα συμμετέχουν στα B2B meetings δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής κλάδους: Επεξεργασία τροφίμων, Κατασκευές – Δομικά υλικά, Τουρισμός, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Φάρμακα, Ξυλεία, Κλωστοϋφαντουργία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής έως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

Τεύχος 151

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design